Feestzaal Lindenhof

Booischotsestraat 1
3128 Baal

work pref 016 53 52 37

fax 016 53 88 74

Feestzaal Lindenhof

Gerechtenlijst

Onderstaande gerechten worden aan tafel bediend, u kan hieruit een keuze maken met een minimum van 4-gangen.
Wij begeleiden u graag bij uw menukeuze.

Koude voorgerechten

Gandaham op een krokant slaatje met licht gezoete meloen9.50 euro
Zalmcocktail11.00 euro
In notenolie gemarineerde zalm met een fris slaatje besprenkeld met een mosterdvinaigrette11.50 euro
Duo van gerookte zalm en heilbot afgewerkt met Noordzee garnaaltjes11.00 euro
Bonbon van zachtgerookte zalm en kruidenkaas vergezeld van zongedroogde tomaat.11.50 euro
Gemarineerde zalm op een bedje van frisse sla, vergezeld van een lauw wafeltje en parmezaanse krullen11.50 euro
Cocktail van grijze Noordzeegarnaaltjes15.00 euro
Wilde zalm en mozarella, rucola en zongedroogde tomaat besprenkeld met balsamico12.00 euro
Rundscarpaccio met parmezaanse krullen en balsamico-creme13.00 euro
Mozaïk uit de zee: Meloentje gevuld met krab, tonijn, zalm, grijze garnaaltjes afgewerkt met huisgemaakte cocktailsaus en gamba15.00 euro
Frisse kreeftencocktail15.00 euro
Halve kreeft “Belle Vue” dagprijs+/-18.00 euro

Soepen

Tomatenroomsoep met balletjes4.40 euro
Kervelsoep met balletjes4.40 euro
Lentebouillon met een overdaad van verse tuinkruiden4.20 euro
Venkelsoep4.20 euro
Komkommerfluweel4.20 euro
Broccoliroomsoep4.20 euro
Andalousische roomsoep4.20 euro
Paprikaroomsoep4.20 euro
Kippencreme met preisnippers4.20 euro
Minestronesoep4.20 euro
Pompoensoep (seizoen)4.20 euro
Roomsoepje van Brussels lof met spekblokjes4.40 euro
Soepje van gele paprika & rucola4.40 euro
Broccolisoep met romige kruidenkaas4.60 euro
Creme Agnes-sorel4.60 euro
Romig soepje van broccoli met grijze garnalen5.50 euro
Venkelsoep met zalmsliertjes5.50 euro
Aspergeroomsoep (seizoen)5.50 euro
Thais soepje van kip en kokos prettig gekruid met koriander5.50 euro
Bretoense vissoep met geurig kruidenboeket6.00 euro
Soepje van kwartel en boschampignons6.00 euro
Zalmsoepje met salsa van tomaat en bieslook6.00 euro

Warme voor- en tussengerechten

Bladerdeeggebakje gevuld met kip en champignons9.00 euro
Kroketjes van de garnaalvisser9.00 euro
Bladerdeegje gevuld met vis10.00 euro
Schartongrolletjes met hollandaisesaus, brunoise van tomaat vergezeld van een pommes duchesse10.50 euro
Zalmfilet met preifantasie vergezeld met een pommes duchesse11.00 euro
Scampi op wijze van de chef 5 stuks12.00 euro
Schartongrolletjes met een zacht garnaalsausje vergezeld met een pommes duchesse12.00 euro
Krokant buideltje gevuld met scampi’s en fijne groenten13.50 euro
Zeeduivel in een jasje van gandaham met stoofpotje van zuiderse groenten12.50 euro
Spiesje met duo van scampi en trostomaatje op een bedje van tagliatelle12.50 euro
Zeetongrolletjes gevuld met groentenreepjes en zachte curry14.50 euro
Op vel gebakken zeebarbeel met risotto en boschampignons12.50 euro
Op vel gebakken kabeljauw op een torentje van risotto en tomaat13.00 euro
Kabeljauwhaasje met mousseline, puree en bieslook13.00 euro
Zeetongrolletjes gevuld met zalm en kreeftensaus15.00 euro
Lotte op een bedje van oesterzwam genappeerd met zachte mosterdsaus12.50 euro
Zeetongfilet op Normandische wijze14.50 euro
Zeetongfilet met brunoise van tomaat en grijze garnaaltjes14.50 euro
Goud gebakken Sint-Jacobsvruchten met gandaham, gekarameliseerd witloof begeleid met broodperkament14.00 euro
Asperges met gerookte zalm, mousseline (seizoen)15.50 euro
Halve kreeft uit de oven met fijne groentjes en tagliatellie+/- 18.00 euro

Onze hoofdgerechten worden vergezeld van een seizoensgebonden garnituur, volgens marktaanbod.
Men kan kiezen uit verschillende sausen; dragon, graanmosterd, peper, rozemarijn, sinaas,vleesjus …
Als aardappelgarnituur zijn er de volgende keuzes; huisgemaakte kroketten, aardappelgratin of gebakken krieltjes.

Sorbets

Passievruchten, limoen, framboos, appel, lychee, …3.50 euro
Champagnesorbet, gin-tonic4.40 euro

Hoofdgerechten vlees

Varkenshaasje met zachte graanmosterd17.50 euro
Parelhoenfilet met sausje van calvados en appel18.50 euro
Parelhoenfilet met boschampignons18.50 euro
Gevulde parelhoen met dragonsaus19.50 euro
Lamskroon met rozemarijnsausje en wokgroentjes21.00 euro
Lamsfilet met portosausje en fijne groenten22.00 euro
Duo van rundsfilet-pur en varkenshaasje23.00 euro
Duo van lam en rundsfilet-pur23.50 euro
Rundsfilet-pur met vleesjus25.00 euro

Hoofdgerechten vis

Kabeljauwhaasje & sausje van jonge prei21.00 euro
Zalmfilet & spinaziesaus18.00 euro
Ovenschaaltje van vis, lekker gegratineerd.(zalm, scampi, zeetongrolletje)20.00 euro

Onze hoofdgerechten worden vergezeld van een seizoensgebonden garnituur, volgens marktaanbod.
Men kan kiezen uit verschillende sausen; dragon, graanmosterd, peper, rozemarijn, sinaas,vleesjus …
Als aardappelgarnituur zijn er de volgende keuzes; huisgemaakte kroketten, aardappelgratin of gebakken krieltjes.

Desserten

Dame blanche5.50 euro
Chocolademousse met slagroom5.50 euro
Soesjes gevuld met ijs en chocoladesaus5.50 euro
Warme appeltaart met ijs5.50 euro
Moulleux met een bolletje vanille-ijs en frambozencoulis6.50 euro
Spies van verse vruchten met vanille-ijs6.50 euro
Sabayon met ijs6.50 euro
Crème brulée6.50 euro
Appelbeignets met vanille -ijs6.50 euro
Carpaccio van ananas met vanille-ijs en frambozencoulis7.00 euro
Tulpje gevuld met vers fruit, ijs en vanillesaus7.50 euro
Dessertenpallet: bordje met flensje, ijs en frambozencoulis, chocomousse, crème brulée, gebakje en vers fruit8.50 euro
Assortiment minigebakjes3.00 euro

Speciaal pronkgebak of pronkijs

Bij deze nagerechten wordt het gebak gepresenteerd in de zaal met het nodige vuurwerk, muziek,… en daarna wordt iedereen bediend aan tafel.
Het pronkijs en pronkgebak zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en figuren:

IJslam6.50 euro
huwelijksverjaardag6.50 euro
voetbalplein6.50 euro
ballerina6.50 euro
communie6.50 euro
Supplement foto op hostie op taart20.00 euro
Als het pronkgebak wordt toegevoegd na presentatie aan het dessertenbuffet, geniet men van een prijsaanpassing.4.00 euro

Dessertenbuffet (Vanaf 60 pers.)

Het buffet is zo samengesteld dat iedereen zijn keuze kan maken uit verschillende nagerechtjes o.a.:

  • Warme poffertjes
  • IJskar met vanille en mokka
  • Warme chocolade & warme blozende krieken
  • Cappuccino van chocomousse
  • Crème Brulée
  • Saffraanrijst met suikers
  • Panna cotta met bosvruchten
  • Assortiment minigebakjes
  • Bavarois van frambozen en passievrucht
  • Kaasbuffet & broodjes
  • Verse fruitsla
  • Tiramisu
  • Tiramisu met speculoos
  • Torentje soesjes met ijs en warme chocoladesaus
  • Chocoladefontein met vers fruit van het seizoen

Prijs: 15.00 euro p.p.

Dessertenbuffet (Vanaf 20 pers )

  • Cappuccino van chocomousse
  • Saffraanrijst met suikers
  • Tiramisu
  • Verse fruitsla
  • Soesjes met ijs en chocolade

Prijs: 8.50 euro p.p.

  • Kaasplank met broodjes bij op buffet: 3.00 euro p.p.

Familie Buffet (Vanaf 20 pers. tot 60 pers.)

Bij het familie buffet starten we met bediening aan tafel, nadien bedienen we ons aan het buffet.

Maak een keuze uit volgende voorgerechten:

  • Cocktail van kip en krab
  • Bladerdeegje gevuld met hoevekip en champignons
  • Gegratineerd vispannetje
  • Gandahamkroketjes op een bedje van sla

Maak een keuze uit volgende soepen:

  • Kervelsoep met balletjes
  • Heldere bouillon met tuinkruiden
  • Tomatenroomsoep met balletjes

Maak een keuze uit volgende hoofdschotels:

    • tussen 20 en 40 pers. drie gerechten
    • tussen 40 en 60 pers. vier gerechten
  • Kalkoenschijfjes met kleine Hagelandse druifjes
  • Hoevekip met weidechampignons
  • Rundsfilet met zachte pepersaus
  • Melkspeenvarken in witloofsaus
  • Varkenshaasje met graanmosterdsaus
  • Schartongrolletjes op een bedje van fijne groenten
  • Zalmfilet met jonge prei
  • Scampi’s met jonagold en zachte curry

Dit buffet wordt aangevuld met een saladebar, kroketten, frietjes of puree.
Oktober tot maart: 2 warme seizoensgroenten in plaats van de saladebar.

Maak een keuze uit volgende desserten:

  • Soesjes gevuld met ijs en warme chocolade
  • Dame-Blanche met chocoladefantasie
  • Pronkgebak of pronkijs
  • Hagelands vruchtensoepje opgeschrikt met vanille-ijs en munt
  • Dessertenpallet (+ 2.50 euro)

Prijs: 41.00 euro p.p.

Mits supplement van € 3.00 dessertenbuffet:

  • Cappuccino van chocomousse
  • Saffraanrijst met suikers
  • Tiramisu
  • Verse fruitsla
  • Soesjes met ijs en chocolade

Italiaans buffet (Vanaf 20 tot 60 pers.)

Met deze formule starten we met een koud buffet als voorgerecht, daarna volgt het warm buffet.

Voorgerechtenbuffet

  • Minestronesoep
  • Parmaham en meloen
  • Salade caprese
  • Vitello tonnato
  • Rundscarpaccio met rucola, parmezaan & balsamico-crème
  • Vergezeld van zongedroogde tomaten, Italiaanse salades, broodassortiment

Warm Buffet

  • Lasagna met wilde zalm
  • Canneloni met ricotta en spinazie
  • Farfalloni met scampi en getomateerd sausje
  • Osso-bucco

Dessertenbuffet

  • Panna-Cotta met rode vruchten
  • Tiramisu
  • Venetiaanse sabayon met aardbeien
  • Stracciatella roomijs
  • Zuiderse kaasplank met broodjes

Prijs: 40.50 euro p.p.

Breugelbuffet (vanaf 60 pers.)

Met deze formule starten we met een koud buffet als voorgerecht, daarna volgt het warm buffet.

Koud buffet

  • Gestoomde zalm, gerookte zalm, perzik gevuld met tonijn, gamba’s, tomaat grijze garnalen, vispastei, mozzarella & tomaat, rundsfilet, gebraad, ham met meloen
  • Dit buffet wordt aangevuld met een luxueuze saladebar, sausjes en broodassortiment.
  • Soep naar keuze op buffet

Warm Buffet

  • Kalkoen met Hagelandse druifjes
  • Varkenshaasje met zachte graanmosterdsaus
  • Trio van vis gegratineerd

Dit buffet wordt aangevuld met uitgebreide saladebar, kroketten, krieltjes en boerenbrood.

Dessertenbuffet

  • Warme poffertjes
  • Ijskarretje met mokka en vanille & chocoladesaus
  • Verse fruitsla
  • Chocomousse
  • Saffraanrijst met suikers
  • Assortiment bavarois

Prijs: 43.50 euro p.p.

Een wandeling door lekker Brabant (vanaf 60 pers.)

Bij deze wandeling serveren we eerst een gerecht en soep aan tafel. Nadien wandelen we langs het Brabants buffet.

  • Kabeljauwhaasje met mousseline, puree en bieslook
  • Bouillon met fijne tuinkruiden en koriander

Buffet

Het Hageland “Wijnland”
Varkenshaasje en de volle smaak van witloof gegaard in Hagelandse fruitige wijn.

Het Pajottenland “Land van Geuze en Lambik”
Ovengebraden rundsfilet op een sausje van drie pepers en een scheutje Lambic.

Midden Brabant “Brussel”
Hoevekip met romig sausje van weidechampignons.

Brabants plateau “Waals Brabant”
Zalmfilet op een bedje van prei.

Dit buffet wordt aangevuld met uit saladebar, kroketten en gebakken krieltjes.

Dessertenbuffet

  • Ijskarretje met huisgemaakt roomijs
  • Warme kriekjes & chocoladesaus
  • Poffertjes
  • Verse fruitsalade
  • Chocomousse
  • Tiramisu
  • Saffraanrijst met suikers
  • Kaasplank & broodjes

Prijs: 46.50 euro p.p.

Fijnproeversbuffet (vanaf 80 pers.)

Met deze formule starten we met een voorgerecht en een soep naar keuze aan tafel bediend. Daarna volgt het warm buffet.

  • In notenolie gemarineerde zalm met een fris slaatje besprenkeld met een mosterdvinaigrette
  • Zalmsoepje met salsa van tomaat en bieslook

Buffet

  • Zeetongrolletjes met hollandaisesaus, brunoise van tomaat en Noordzeegarnalen
  • Trio van vis met Hagelandse groenten gegratineerd
  • Parelhoenfilet met een sausje van appel en calvados
  • Lamskroon met boontjes en mosterdsaus
  • Ovengebraden filet-pure met rode wijnsaus

Dit buffet wordt aangevuld met 2 warme groenten, saladebar, aardappelgratin, huisgemaakte kroketten

Dessertenbuffet

  • Poffertjes
  • IJskar met vanille en mokka
  • Warme chocolade & warme blozende krieken
  • Cappuccino van chocomousse
  • Crème Brulée
  • Saffraanrijst met suikers
  • Uitgebreid kaasbuffet & broodjes
  • Verse fruitsla
  • Tiramisu
  • Chocoladefontein met vers fruit van het seizoen
  • Soesjes met ijs en chocolade
  • Panna-cotta met vruchten
  • Bavarois van framboos en passievrucht
  • Tiramisu met speculoos
  • Piece-monter met verschillende smaken gepresenteerd in de zaal

Prijs: 55.00 p.p.

Feestelijk van land naar land (vanaf 80 pers.)

Tijdens onze vlucht naar Catalonïe wordt u bediend aan tafel. Het verdere verloop van de reis gebeurt in buffetvorm.

  • Scampibrochette op een romig bedje van tagliatelle
  • Minestronesoep

Landenbuffet

  • Spanje: Paëlla
  • China : Peking-eend met wokgroenten
  • Italië : Osso Bucco met pasta
  • Frankrijk: Zeeduivel met groentenratatouille en aardappelpuree België : -Varkenshaasje met witloofsaus
  • België : Varkenshaasje met witloofsaus

Dit buffet wordt aangevuld met uitgebreide saladebar, kroketjes, gebakken aardappeltjes, sauzen en dressings

Buffet van zoetigheden

  • Warme flensjes
  • Ijskar met vanille en mokka
  • Warme chocolade & warme blozende krieken
  • Zuiderse fruitsla
  • Tiramisu
  • Saffraanrijst met suikers
  • Panna-cotta
  • Capuccino van Chocomousse
  • Franse kaasplank & broodjes
  • Chocoladefontein met vers fruit van het seizoen

Prijs: 51.00 p.p.

Babyborrel

Rustig genieten na de bevalling, nodig je familie en vrienden samen uit op de babyborrel:
een drankje en een hapje, gezellig samenzijn.
Wij zorgen ervoor dat alles perfect verloopt zowel drank, eten en bediening.

Dranken

  • Ontvangst met schuimwijn en fruitsap
  • Alle frisdranken
  • Jupiler, Palm, Kriek, Hoegaarden
  • Witte & rode wijn

Hapjes

  • Een selectie van de koude en warme hapjes:
  • Seizoenssoepje
  • Mini loempia’s
  • Frietjes uit het handje
  • Assortiment bladerdeeghapjes
  • Gefrituurde scampi’s
  • Lepelhapjes
  • Assortiment toastjes
  • Gevulde wraps;vegetarisch, vis en vlees

Prijs: 24.00 euro p.p.
12.00 euro p.p. kinderen van 3 tem 12 jaar

Extra’s

Taarten op buffet met koffie & thee: 4.00 euro per volwassene

Dessertjesparade op buffet

  • Chocomousse
  • Assortiment bavarois
  • IJstaart of Pronkgebak
  • Tiramisu
  • Koffie & thee

Prijs: 5.50 euro per volwassene

Opmerkingen:

Maximum 4 uur.
Extra uren worden geteld aan € 30.00 per uur exclusief verbruik
Indien minder dan 40 pers. wordt er € 200.00 huur aangerekend
Bovenstaande prijzen zijn incl. btw, huur en decoratie van de zaal, terras & personeel.

Dansfeesten: vanaf 21u30, minimum aantal personen: 20

Dansfeestformule:

Ontvangst van de genodigden met een glaasje schuimwijn of fruitsap

Buffet van zoetigheden

  • Gevulde wraps;vegetarisch, vis en vlees
  • Soep
  • Haringschotel
  • Hot-dog
  • Broodjesassortiment & fijne vleeswaren

Inclusief drankenforfait all-in (huiswijnen, bieren, frisdranken) tot sluiting 4u.

Prijs: 42.00 euro p.p.

Broodjesbuffet

1. Broodjestafel :

Het serveren van een klein hapje aan de familie bij de onderbreking tussen viering, fotoreportage, gemeentehuis en het eigenlijke feest.
Kleine broodjes, wit brood, bruin brood met een assortiment aan beleg van:

  • Gekookte beenham
  • Kippenwit
  • Ardeense ham
  • Kaas
  • Gerookte zalm
  • Hamsla
  • Tonijnsla
  • Koffie en thee

Prijs: 18.00 euro p.p.
Extra fruittaarten met of zonder slagroom : 3.00 euro p.p.

Koffietafel (uitvaart)

Standaardformule

  • Pistolets
  • Sanwichen
  • Piccolo’s
  • Krentenbrood
  • Koffiekoeken
  • Koffie of thee bediend aan tafel

Prijs: 14.00 euro p.p. (in deze prijs zit ook de bediening, zaalhuur, inkleding van de zaal)

Extra’s:

4.50 euro p.p. soep bediend aan tafel
Andere formules op vraag van de klant.